Emma | familj, skönhet & foto {tillfällig design}

Bebis har fått ett namn!

Hej bloggen och hej till er alla som fortsätter kika in i min blogg! Så söta ni är! ♡ Jag vet att bloggen är lidande med uppdatering för hela dagarna går att ta hand om lilla pluppen. Igår gick jag ut på Facebook och Snapchat om vad våran lilla son ska heta så jag tänkte att jag går ut i bloggen också om det! Det har varit mycket funderingar om namn om t ex vad som kommer att passa han osv och att få ihop tre namn tillsammans var verkligen en utmaning men vi har äntligen kommit på. 

Johnny A. Emilio är hans namn. Johnny är efter min pappa men Emilio är hans tilltalsnamn. A är ett amerikanskt namn men kommer inte att skriva ut det då han inte är registrerad ännu utan väntar på få godkänt från skatteverket. 

Tänk att fundera ut namn tillsammans med pappan kan vara så svårt. Jag hade namn bestämt sedan jag var åtta år gammal men dom gillade inte pappan. Haha! Men det gör ingenting. Under graviditeten var jag fast bestämt att pojken skulle heta Johnny men sen dök namnet Emilio upp i mitt huvud och det namnet gillade M så det fick bli hans namn nu. Alltså inget av namnen jag bestämt när jag var åtta är med på våran son. Sen för att komma på vad det tredje namnet skulle vara så satt jag och M en kväll framför Tv:n och kollade på min mobil efter amerikanska namn och hade hittat en lååååååång lista på Google som vi gick igenom. Han föll för namnet på A och det var fint så vi behöll det. Galet! Så han har ett svenskt, ett spanskt / italienskt och ett amerikanskt. Haha! Vi är så galna! Men det passar super bra tillsammans! Tycker vi i alla fall. 

Så nu väntar vi på papperna från skatteverket att namnena är godkänt och då blir det officiellt ♡ 

Emilio reagerar redan på hans namn. Så fort han är ledsen eller skriker så säger jag hans namn och då blir han tyst och tittar efter mig istället så det är ju bra. Kan erkänna att säga Johnny till han är lite konstigt så det är tur att vi kom överens om Emilio istället :) 


Konstigt inlägg men ah.. trött och sliten som man är får inlägget duga med att berätta vad pojken heter. Ni ser ju på bilden hur sliten jag är. Haha!Men jag skulle inte byta en sekund bort detta liv mot ett annat. Det är fortfarande så himla overkligt att jag har barn. Haha! Som dessutom är 22 dagar gammal idag ♡ Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: