Emma | familj, skönhet & foto {tillfällig design}

Good bye Oktober, Hello November

Det har varit tyst nu i bloggen ett par dagar som ni märkt. Det har varit kaos här hemma med flytt, upp packning, ihop skruvning av ny sängram, möbler osv i den nya lägenheten. Men snart är allt klart. Vi är iallafall klar till 90 % tror jag men jag kan ha fel. De är bara små saker som ska på plats. Fixandet av bebisens rum, flytt på spjälsäng osv. Hua hua. Nu när jag tänker efter kanske det är typ 40% mer att göra. Men är man två så går det fort ~ vilket det kommer att göra. På bebis fronten har det inte hänt så mycket. Nöffen fortsätter böka på i magen och jag ska till specialist mödravården nästa vecka. Så en dag i taget. Men nu är det nära! Två dagar kvar till beräknad datum! Herregud! 

Eftersom det har varit tyst nu ett tag så tänkte jag att jag skulle fylla i en sån där lista som jag fann i en blogg. Kan va kul att ha nått att titta tillbaka till i framtiden 😊 så here we go

Betyg på månaden? 3.5/5 
- anledning till det det betyget är att det hade kunnat varit på 5 om jag inte haft så mycket stress, smärta och ilska i mig pga sjukhusbesök, barnmorska och flytt samtidigt mitt i allt. Men helt okej månad ändå. 

 

Månadens längtan? Att graviditeten ska vara över och att få nycklarna till nya lägenheten.  

Månadens uppfyllda mål: haha *skämtar nu* att jag inte vridit nacken av någon. Nej då skämt å sido. Mitt mål var att bli klar med minst 75% av lägenheten innan bebisen kommer och jag kan ärligt säga att vi är klar till 90% vilket är gudomligt skönt! Haha!

 Månadens citat: oj. Hm jag har inget helt ärligt. Bara mitt life quote som jag lever vid "When life knocks you down. Get back up on your feets, brush the dust off and say "You hit like a bitch"". 

Månadens känsla: berg och dal bana! Humörsvängningar Till hundra. Med mix av stress, ilska och irritation. Men även en massa skratt och leende på läpparna så jag säger 50% bra känsla och 50% inte så bra känsla.


Månadens inköp: oj! Jag har gjort många inköp denna månad! Kan inte bestämma mig för en men jag älskar hårvård serien som jag köpte för ett tag sedan. Billig men väldigt bra för mitt hår. Visar bilder sen :) 

sen fick vi säng och möbler av mamma som uppskattas riktigt riktigt mycket ♡ 

 

Hur summerar du oktober? längtan att det ska vara över. Helt okej månad ändå

 

Blev oktober som du tänkt dig? hade inga direkt planer om hur oktober skulle vara förutom kaotisk och stressfull så ja en blev lite grann så.

 

 

Hur såg ditt liv ut förra året i oktober? Väldigt bra. Nykär och glad. Planerade resa till kärleken i Göteborg och sen bar det iväg. Firade Halloween tillsammans med han och jag var så lycklig ❤

 

Hur tror du nästa års oktober ser ut som? Då kommer jag ha ett barn, min familj och bara mysa. Jag tror det kan bli nån stökresa ner till Göteborg men garanterar inget :)

 

Månadens bästa beslut? Nya sängen.

Månadens aj? Graviditeten..

 

Vad ser du fram emot i november? MIN BEBIS! ❤❤❤ 

Månadens magi? Varje gång jag såg min bebis på ultraljud, varje gång han bökar och rör sig. Och när jag fick nycklarna till nya lägenheten i handen.


Månadens favorithändelse? När jag fick personliga tipset och rådet från Carolina Gynning :) 

Favoritserie denna månad? Gilmore Girls ❤ Ett måste under oktober månad och hösten.


Månadens låt? Har ingen speciell som är just månadens låt.

Månadens projekt? Flytta in i nya lägenheten

Favoritkläder denna månad? Dom stickade strumporna från mamma ♡ 

Månadens upptäckt? att jag blir klenare vid varje smärta.

Vad har gjort dig glad den här månaden? Så himla mycket. Plockade upp kameran i handen igen. Träffade Carolina Gynning, fått ny säng och möbler från mamma till lägenheten. Umgås med min man och syster ensam osv.

Carolina Gynning's tips och råd till mig kan du läsa här
malinns:

Hoppas att du har landat i ditt nya hem och håller på att bo in dej och trivs.

Svar: Snart så. Än så länge trivs jag inte men förhoppningsvis snart. Tack ♡
Emma -/ shinesobright.blogg.se | mamma till Emilio | foto | vardag | skönhet och massa mer

2017-11-02 @ 06:56:03
URL: http://malinns.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: