Emma | familj, skönhet & foto {tillfällig design}

Sju dagar kvar baby bula foto

Ursäkta röran i bakgrunden och på spegeln. Jag har inte tagit bild på bulan på några dagar och tänkte innan jag hoppa in i duschen att det kunde vara kul å ha en bild på bulan hur den såg ut när det bara var en vecka kvar. Han har sjunkit mycket och när jag går och tittar ner på bulan så är det så roligt för den går i sidleds.  Så himla roligt att se.Jag är riktigt peppad till att komma igång fort med promenader, gå ner i vikt osv efter pojken är född. Jag vet dock att i början ~ första veckan kommer jag nog att vara för trött för att kunna orka med promenader och det säger alla också att jag kommer att vara så i början blir det att ta det lugnt, mysa med nöffen och bara ta hand om han. Men sen ni :) då kör jag igång hårt! Jag var stor innan jag blev gravid men helt ärligt så tycker jag att för det mesta så är jag inte så stor och folk runt om mig säger att jag har blivit smal. Vilket är väldigt knepigt tycker jag. Dock visar vågen en massa plus nu på sista tiden men det r vätska jag har i kroppen som visar det plus bebisen, moderkakan och fostervattnet som väger. Det säger t o m min diabetes läkare men ah jag har ingen aning. Får väl ta vikten innan han föds och efter han är född så får vi se. Haha spännande!Nej nu ska jag sova. Helt sop-slut efter idag och känner jag mig själv rätt så blir det inte mkt sömn. Huvudvärk, rygg och mage värk från helvetet.  Pssh. Godnatt ♡

Sju magiska dagar kvar

Sju dagar kvar. En vecka. Tänk vad tiden har gått fort nu på sistone. Om en vecka är du beräknad min älskade lilla son. Åh som vi längtar efter dig allihopa! Du bökar, du sparkar, du slåss där inne. Du har hicka och du rör dig som att du vore en tornado. Snart är du här. Varken jag eller någon annan kan fatta att snart blir det tillökning i familjen. Snart får jag en alldeles egen familj, jag och M. Tiden rusar fram och varje dag vaknar jag med ett leende på läpparna. Snart är min dröm till verklighet. Snart är min dröm att bli mamma här. Jag finner inga ord. Så många gånger som jag har fått nypit mig själv för att verkligen förstå att detta är sant, att detta verkligen händer på riktigt! 


Du sparkar och bökar om i magen så jag blir alldeles slut. Just nu sitter jag här i köket och skriver detta samtidigt som jag känner dig böka om i magen, min lilla nöff ♡ 

Jag önskar du vore här nu så jag fick mysa och pussa på dig. Snart, mycket snart är du här ♡ Hela familjen väntar spänt på dig. Jag försöker förbereda mig inför värkarna. M försöker förstå hur ha  ska hjälpa mig när värkarna är igång. Min lilla son, tänk att snart är du ett med oss här i världen istället för i din egen lilla bubbla i magen. 

Sju dagar ~ en vecka ~ flera hundra om inte tusen minuter ~ många timmar kvar tills du är här. 

I morn byter jag vecka. Då helt plötsligt är jag i vecka 40! Jag kan inte riktigt smälta detta. Jag kan inte riktigt förstå att detta verkligen händer! Jag är redo! Jag är redo att ta nästa steget i mitt liv och bli någons mamma och jag är så lycklig lottad att det är just dig jag får bli mamma åt ♡ Du är verkligen en gåva från ovan ♡ 

När Carolina Gynning är beredd att slänga SINA produkter på golvet för MIN skull..

Idag åkte jag, M och min syster till invigningen av Carolina Gynning' s butik i Sundsvall. Vi var där redan 10.00 när dom öppnade men Carolina kom inte förns 11.00. Jag hade pratat med en av arbetarna när jag frågade när hon kom och vi kom in på min graviditet och jag berätta då att jag har bara en vecka kvar till födsel. Oj fick jag till svar och vi pratade om tänk om vattnet skulle gå inne i affären och vilket minne det skulle ha varit osv. Efter 20 minuter så gick vi iväg då jag var tvungen att sätta mig en stund pga smärta i ryggen, gick även en sväng på TGR och vid 11.00 gick vi tillbaka till affären. Den var lite halv full med folk och där stog jag med sammandragningar och en liten nöff som rörde sig väldigt hårt i magen. Efter en stund kom Carolina med resväska och folk med sig. In i ett rum och lämna av sig sakerna och ut genom en dörr kom hon och man hörde "Jag var tvungen att byta skor till high heels.  Kan ju inte ha sneakers på mig" och i mitt huvud tänkte jag "Det spelar ingen roll! Du är här!" Och jag tog två bilder och hon såg kameran, sträckte fram sin hand och skaka den med mig och fråga samtidigt "Hej! Är det du!?" Jag förstog vad hon menade (pressfotograf) så jag skaka handen med henne och svarade "Hej! Nej det är inte jag" och hon skämdes lite faktiskt. Man såg det på henne men inte gör det mig nånting 😊 Efter en stund kom sammandragningarna igång ordentligt och en av arbetarna hade berättat för Gynning (medan jag stog typ två meter ifrån henne) att det fanns en tjej som var höggravid här och här bara en vecka kvar "Åh herregud!" Hörde man Carolina säga. Hon tittade runt och såg att jag höll handen hårt på magen så hon säger (våran konversation)


C: Släng ner alla kuddar på golvet så hon kan lägga sig ner!
Jag: Nej det behövs inte men tack ändå.

Just att hon var beredd på att slänga ner sina kuddar på golvet för min skull ~ super gulligt!

Frågade om hon kunde kolla in i kameran så jag kunde fota henne istället så jag kunde gå och sätta mig en stund ~berättade att förvärkarna höll på också. "ÅH herregud!" så hon igen och jag fick även tipset ifrån henne "Ta all jävla smärtstillande du kan! Epidural..allt!" Ja jag ska försöka tänkte jag. Fotade några bilder och sen var jag tvingad att gå för då stog jag inte ut. Det gjorde för ont i ryggen och magen. 

Carolina frågade mig också "Va fan gör du här!?" När hon fick veta att jag var höggravid osv och jag svarade henne som det var "Jag har sagt till min karl och min syster att det enda som stoppar mig från att komma hit är om jag ligger på BB" Carolina skrattade och sa helt rätt. 

Lite roligt tyckte jag :)


Allt som allt kan jag säga att jag gillar henne ännu mera då hon var så himla gullig och beredd på att slänga SINA varor och produkter på golvet för att jag skulle kunna få ligga i sängen dom hade i affären. Hur många kändisar /personer skulle göra något sånt? Inte tror jag det är många ialla fall. Nej men tacksam är jag att hon var villig att göra det för ynka mig. För mig!

Nu är jag hemma och ska faktiskt ta en varm dusch för smärtan tar död på mig men jag har ett leende på läpparna och ett mycket roligt minne att ha i mitt huvud. Fotade massor där inne och vi får se när jag orkar och kan redigera fotona för att lägga ut i bloggen. Lovar inget datum men dom kommer senare iallafall.