Emma | familj, skönhet & foto {tillfällig design}

Birsta City

En tripp till Birsta City (Sundsvall) blev det idag med min älskade M och syster C. Eller rättare sagt så skulle vi bara på IKEA för att handla tre stycken byråer och nått bord. Vi åt lunch på IKEA och jag tog köttbullar med pommes som vanligt och ville veeeeeeerkligen ha cheesecake men det är inte värt dom pengarna. Hua 🙁 ledsen Emma. Men det fick gå ändå. Jag får ställa mig och baka egen 😂 hur det nu ska gå. Men ialla fall, vi gick först inne på affären och kikade runt. Jag och M gjorde inte så mycket handling - en förpackning med klipps till påsar och en stektång. Stor shopping eller Hur! Vi gick runt och kollade på ny servis vi funderar på samt bestick och glas. Jag känner att det är dags att byta när vi flyttar men vi funderar på dom vi kikade på. Glömde att fota dom men jag ska googla fram senare 😊 Hihi hittade roliga växter på blomsteravdelningen och jag kund rönte låta bli att fotografera dom. Gud vilka roliga former dom hade. 

Lunch/middag. Alldeles för mycket men jag var vrålhungrig men jag fick ge upp efter halva. Haha! 

En sväng in på TGR vart det såklart. Enda anledningen till varför jag ens sätter min fot på Birsta City. Annars brukar jag typ bara vara på Ikea, rusta osv. Fann lite smått där inne så som en förpackning med magnetklämmor till kylskåpet, vatten (har druckit mycket vatten idag) och en chokladbit som jag ville prova. Fann även lite halloween saker som jag ville köpa men jag lät bli. Förhoppningsvis kanske jag kan köpa det nästa gång vi ska åka dit (27Oktober förhoppningsvis)

27 Oktober ~ Carolina Gynning öppnar sin fysiska affär på Birsta City och jag har alltid varit ett fan av henne och hon kommer dit! Så förhoppningsvis (om jag inte ligger på BB) så kan jag åka dit. Har sett henne med mina egna ögon en gång och det var när jag var på grammisgalan för några år sedan. Kan lova er att jag blev väldigt till mig. Haha! Så förhoppningsvis så kanske jag får se / träffa henne när hon är här uppe ♡ hoppas hoppas!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: