Emma | familj, skönhet & foto {tillfällig design}

Fröken huvudvärk knackade på

Hej allihopa! Idag har bloggen varit tyst. Förlåt! Men jag ska försöka skriva ner detta inlägg så iallafall ett inlägg kommer upp. 


Idag har jag varit stressad - som vanligt faktiskt. Huvudvärken var kontrolleringsbar, värme och varmvattnet var avstängt pga underhållning, möte med barnmorska med oro inför det mötet. Hämtning av säng och irriterande besök som dök upp utan förvarning. 


Hua mig asså. Nu är klockan strax över 21.30 och jag sitter i köket då jag inte kan ligga ner mera pga att fröken huvudvärk har blivit värre. Jag ska skriva en liten sammanhang om dagen här..Huvudvärken som var kontrolleringsbar - yay! Toppen! En huvudvärk som jag kände att jag klarade av. Inte som det jag brukar ha. Har haft huvudvärk 24/7 sedan februari 2016 och sedan jag vart gravid har det lättat lite granna men har fortfarande hemsk huvudvärk och ingenting fungerar. Mysigt va?


Varmvatten & värmen avstängd i lägenheten - vaknade med att det var 17 eller 18 grader inne i lägenheten, vilket jag tycker är som istiden när man klivit upp ur sängen och slängt av sig sitt varma täcke. Men som tur är Så är det igång nu men varmvattnet går att diskutera. Suck. 

Möte med barnmorskan och oro inför det mötet pga smärtor osv så har jag varit riktigt orolig att träffa barnmorskan. Varför? För jag har i mitt huvud haft tankar att nånting är fel men icke. Allting är bra med nöffen! Fixerad och allt. Underbart! Hon kände och hans huvud låg i läge och hon kunde inte rucka MEN det fanns ändå en chans att han kan ta ur sig fixeringsläget - hoppas inte! Så bebis är redo för att komma ut - UNDERBART! Är i vecka 36 (35+5) idag och känner mig redo att få pojken i mina armar nu ♡ tog även blodtryck osv och det var helt okej. Under trycket har börjat gått upp igen men det är normalt sa dom. Samt urinprov då jag är rädd att få Havandeskapsförgiftning som min syster haft. Tydligen är det vanligt att syskon får det om en biologisk syster haft det en gång. Men ingenting! Underbart! .


Blodtryck: 119/84
Urin: 0 (asså helt normalt)
SF: 37-38
Vikt: plus ett kilo - totalt gått upp tre nu.

Hämtning av säng osv inget mycket att skriva om här. 

Irriterande besök som dök upp utan förvarning fyra män har varit till våran lägenhet för visning och det som gör mig så arg är när dom blivit erbjuden visning för lägenhet så får dom ett brev med mitt mobilnummer osv och då står det att man ska ringa eller sms:a personen om visning. Men inte dessa karlar. Dom dök bara upp! Först kom två typ ungdomar och titta. M fick ta hand om den visningen då jag stog och lagade fattiga riddare och jag orkade inte visa runt (huvudvärk). En halvtimma senare kom två andra karlar varav ena var tydligen bror med en av som första som kom. Ugh. Men det var vara och visa dom också. Men ni kan tro att jag var arg och irriterad. 

Nyss ätit lite och värkar från helvete efter barnmorskan känt om barnet var fixerad eller inte. Så jag låg och vila när dom två sista kom och jag kan lova att det gjorde ont att ta sig upp ur sängen. Men men. Så är det. 


Så så har min dag sett ut. Lite sammanfattat. Jobbig och jävligt. Nu ska jag ta en dusch - förhoppningsvis om varmvattnet vill samarbeta med mig- och lägga mig och kolla runt på Internet i bloggar.  Fröken huvudvärk är starkare än vanligt. 

Kram ♡
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: