Emma | familj, skönhet & foto {tillfällig design}

Glada nyheter!

Idag fick vi nycklarna till den nya lägenheten! Lycka! Dock blev vi alla väldigt arga och besvikna över hur lägenheten såg ut - golvmattor som släpper, fetfläckar på ALLA tapeter / väggar. Orange färg på golvet i vardagsrummet osv. Det gjorde mig riktigt arg för det var nånting man inte såg när vi var på visning pga dom som bodde där hade ställt saker sina över fläckarna och märkena.  Men renovering av lägenhet får komma senare. Nu vill jag bara får i ordning innan bebisen kommer och när renovering sker så är plats för boende löst för tillfället. 


Så idag har dagen gått ut på att skriva papper, hämtat nycklar, ringt massa samtal och packat ner lägenheten samt kör över några lass. Så vi har börjat ialla fall.  Nu ligger jag utslagen i sängen med dundrande huvudvärk, stress och fruktansvärd illamående samt stenhård mage där bebisen ligger. Förhoppningsvis så kommer han ut snart. 


Imorn blir det TUL (tillväxt ultraljud) och då får vi se hur mycket bebisen uppskattar väga osv. Får se vad läkaren säger osv. Kommer att vara hård med att få igenom det jag vill för nu får det vara nog.

Sen blir det fortsättning av flytt, packning osv. Tur att jag har sån underbar familj som hjälper och att min systerson och hans vänner hjälper oss också men det kostar oss(eller rättare sagt min systerson's mamma) en tacos kväll med film som vi självklart kommer att hjälpa med som tack. Vet inte vad jag hade gjort utan min familj och deras vänner nu med flytt och allt! Så himla underbar är Dom! 

Nu ska jag vila en stund innan jag fortsätter med packning. Känner att jag vill och måste fortsätta så det blir klart snart. Bloggar senare 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: