Emma | familj, skönhet & foto {tillfällig design}

Mommes guldknopp

Dagen med det stora D börjar närma sig och det märks på min familj. Inte bara M som frågar mig om hur jag mår och om bebisen är redo att komma än utan min mor frågar mig hela tiden så fort vi pratar i telefonen eller om jag är hos henne om hur jag mår, om jag har ont och om jag har värkar. Samt alltid "du har BB väskan redo va?" Ja mamma för tusende gång den är packad. Haha! 


Idag fick jag även höra att jag har en fin mage med rolig form. Mamma tycker det är roligt och fascinerande att magen ändrar form från dag till dag. Man ba "ha den gör ju de" och mamma klappade lätt på magen och sa "Mommes guldknopp" och då kan jag lova er att det blev livat i magen. Mamma kände sparkar osv och hon blev helt till sig.  

Hej allihopa! Idag har jag mått dåligt men gick över till min mor ändå för att hjälpa henne med kläder som skulle kastas. Samt hjälpa min syster och M som hjälpte mamma. Planerade shopping på IKEA på fredag 😍 då tusan ska jag ha min efterlängtade cheesecake. Kosta vad den vill kosta men en sån bit ska raka vägen ner i magen på mig. Haha! Ialla fall, halsont har inte släppt än. Huvudvärk och uppsvälld fötter/tår och handled.  Hoppas att det inte är HF på gång. Usch. 

Ica ~ har sedan igår haft cravings på någonting men inte kommit på vad tills klockan var 4 i morse då jag äntligen kom på vad jag ville ha! Chokladpudding! Så det fick bli två svängar till Ica idag. Glömde ju såklart bort att handla chokladpudding när vi var där första gången och jag blev riktigt fruktansvärt sugen på det medan jag och mannen kollade på Gilmore Girls. Så off we went och änglar kören har sjungit sina sånger. Haha!  M gillade inte så mer åt mig! Dock fick jag spola bort mycket då jag inte orkade äta. Det blev som för mycket. Hua hua. 


Nu är klockan efter 12 på natten och vi ska ta å lägga oss. Sjukhuset väntar i morron. Usch. Nålstick och sånt. Nej tack. 


Godnatt ♡


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: