Emma | familj, skönhet & foto {tillfällig design}

När Carolina Gynning är beredd att slänga SINA produkter på golvet för MIN skull..

Idag åkte jag, M och min syster till invigningen av Carolina Gynning' s butik i Sundsvall. Vi var där redan 10.00 när dom öppnade men Carolina kom inte förns 11.00. Jag hade pratat med en av arbetarna när jag frågade när hon kom och vi kom in på min graviditet och jag berätta då att jag har bara en vecka kvar till födsel. Oj fick jag till svar och vi pratade om tänk om vattnet skulle gå inne i affären och vilket minne det skulle ha varit osv. Efter 20 minuter så gick vi iväg då jag var tvungen att sätta mig en stund pga smärta i ryggen, gick även en sväng på TGR och vid 11.00 gick vi tillbaka till affären. Den var lite halv full med folk och där stog jag med sammandragningar och en liten nöff som rörde sig väldigt hårt i magen. Efter en stund kom Carolina med resväska och folk med sig. In i ett rum och lämna av sig sakerna och ut genom en dörr kom hon och man hörde "Jag var tvungen att byta skor till high heels.  Kan ju inte ha sneakers på mig" och i mitt huvud tänkte jag "Det spelar ingen roll! Du är här!" Och jag tog två bilder och hon såg kameran, sträckte fram sin hand och skaka den med mig och fråga samtidigt "Hej! Är det du!?" Jag förstog vad hon menade (pressfotograf) så jag skaka handen med henne och svarade "Hej! Nej det är inte jag" och hon skämdes lite faktiskt. Man såg det på henne men inte gör det mig nånting 😊 Efter en stund kom sammandragningarna igång ordentligt och en av arbetarna hade berättat för Gynning (medan jag stog typ två meter ifrån henne) att det fanns en tjej som var höggravid här och här bara en vecka kvar "Åh herregud!" Hörde man Carolina säga. Hon tittade runt och såg att jag höll handen hårt på magen så hon säger (våran konversation)


C: Släng ner alla kuddar på golvet så hon kan lägga sig ner!
Jag: Nej det behövs inte men tack ändå.

Just att hon var beredd på att slänga ner sina kuddar på golvet för min skull ~ super gulligt!

Frågade om hon kunde kolla in i kameran så jag kunde fota henne istället så jag kunde gå och sätta mig en stund ~berättade att förvärkarna höll på också. "ÅH herregud!" så hon igen och jag fick även tipset ifrån henne "Ta all jävla smärtstillande du kan! Epidural..allt!" Ja jag ska försöka tänkte jag. Fotade några bilder och sen var jag tvingad att gå för då stog jag inte ut. Det gjorde för ont i ryggen och magen. 

Carolina frågade mig också "Va fan gör du här!?" När hon fick veta att jag var höggravid osv och jag svarade henne som det var "Jag har sagt till min karl och min syster att det enda som stoppar mig från att komma hit är om jag ligger på BB" Carolina skrattade och sa helt rätt. 

Lite roligt tyckte jag :)


Allt som allt kan jag säga att jag gillar henne ännu mera då hon var så himla gullig och beredd på att slänga SINA varor och produkter på golvet för att jag skulle kunna få ligga i sängen dom hade i affären. Hur många kändisar /personer skulle göra något sånt? Inte tror jag det är många ialla fall. Nej men tacksam är jag att hon var villig att göra det för ynka mig. För mig!

Nu är jag hemma och ska faktiskt ta en varm dusch för smärtan tar död på mig men jag har ett leende på läpparna och ett mycket roligt minne att ha i mitt huvud. Fotade massor där inne och vi får se när jag orkar och kan redigera fotona för att lägga ut i bloggen. Lovar inget datum men dom kommer senare iallafall. 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: