Emma | familj, skönhet & foto {tillfällig design}

Rolig fundering men ändå läskig

Nu när graviditeten närmar sitt slut med stormsteg så har jag börjat funderat på en sjuk sak! Undra vart mitt vatten kommer att gå och när.? Kommer vattnet att gå hemma? När jag är hos mamma eller när jag är på stan!? 😨 liten rolig fundering men ändå läskig tycker jag. Tänk er själv om man är på t ex Ikea och helt plötsligt vattnet går.. va pinsamt! Eller om man är på H&M och tvingad att ringa ambulans för man kan inte gå från staden till sjukhuset. Man ringer och säger "Jag är gravid i vecka (si och så) och mitt vatten gick nyss inne på H&M" . Så sjukt egentligen. Jag kan inte låta bli att skratta åt tankarna men samtidigt så blir jag lite obekväm med tankarna. Liksom, gud va pinsamt om vattnet skulle gå in public! Bland folk. Bland barn! Och sen får höra att man kissade på sig eller så. Haha! 


Jag vet, galna tankar! Men tänk om! Vem ska Städa? Jag måste ju städa upp efter mig innan jag skulle kunna åka om vattnet gick inne på någon affär! Har faktiskt haft prat med mamma om detta om att tänk om vattnet skulle gå när man är på Ica och handlar.. då får dom stackarna städa upp? Eller? Herregud jag blir riktigt obekväm att tänka tanken. 


Jag hoppas och ber till gudarna att vattnet går hemma! Tänk er själv när allt vatten går och ungen är påväg ut och man är ute bland folk. Nej tack! Ju närmre slut datumet kommer.. ju mer tänker jag stanna hemma. Haha! 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: