Emma | familj, skönhet & foto {tillfällig design}

Lördag.. vilket betyder

.. NY GRAVID VECKA! Idag gick jag in i magiska vecka 36 (35+0) och nu är det verkligen inte långt kvar. Jag vet att jag tjatar om detta men åh ni anar inte hur mycket jag längtar och ser emot att få denna graviditet över. Att jag nu är i vecka 36 menas att närsomhelst kan pojken bestämma sig att komma ut. Helt sjukt! Min syster fick för 13 år sedan sin son i vecka 36+4 pga Havandeskapsförgiftning. Skrämmande! Men förhoppningsvis får jag gå längre än henne. Återstår och se.Enligt appen Preglife så är bebisen nu 45cm lång ungefär och väger i början av veckan 2,59kg och i slutet av veckan 2,76kg. HA! Min tung kung vägde det redan för typ två veckor sedan enligt diagrammet han själv skapat - pga min diabetes. Så det ska bli spännande å se hur stor han egentligen är.Så galet! 34 dagar kvar. Oj oj. Känner mig så himla stressad faktiskt. Så mycket att göra men typ ingen tid alls!

Det här med namn på bebis.. svårt!

V 35 (34+6)

35 hela dagar kvar tills han är här ♡

Att komma på namn på våran son är så himla svårt. Det är en hel djungel med olika namn att välja på! Jag vill inte ha svenskt namn på han men det vill tydligen M. Jag vill gärna ha nått utländskt namn typ amerikanskt eller så men måste även tänka på att barnen (minstingarna i familjen) ska kunna säga hans namn också. 


Jag hade faktiskt ett namn bestämt på min son och var helt fastställd på det namnet men så helt plötsligt börjar andra namn att dyka upp i huvudet som jag gillar. Så jag har faktiskt skrivit ner dom namnen och vi får se vem våran son ser ut att vara. Det finns tre arabiska namn som jag fastnat för också men då vill inte M ha dom men jag sa att det blir mellan namn samt att han ska försöka komma på ett indiskt namn (eftersom han är ifrån Indien och våran barn blir halv indisk) men han tycker det är väldigt svårt också att komma på nått namn. 

Så jag tippar på att våran son kommer att ha en massa internationella namn för jag är väldigt inne på typ spanska /mexikanska namn också. Fråga mig inte varför. Men som sagt, vi får ha en lista med namn och sen får vi se vad som passar bäst på våran son. Spännande faktiskt. 

Mini road trip

Godmorgon allihopa ♡

Jag hoppas ni mår Bra! Själv är jag faktiskt helt sop-slut. Skulle gärna vilja krypa ner i sängen igen och sova några timmar men det går icke. Klockan 06.00 ringde alarmet men jag var redan vaken 05.38 pga jag litar inte på min telefon. Den ringer inte varje alarm så jag har hållit på och väckt mig själv hela natten bara för att vi inte ska missa våran tid. 

Idag är det en liten mini road trip som händer. Vi har viktiga möten att besöka i en annan stad så dit är vi påväg till just nu. Skriver detta i bilen och jag kan lova er att det inte är lätt att kunna koncentrera sig när mannen lyssnar på radion på hög volym, bebis bökar och sparkar och halsbrännan har kickat in igen. Haha! Men sånt är livet. 


Idag är det premiär för mina kängor! Alla här omkring där jag bor, vet att när jag plockar fram mina kängor då är det officiellt höst. När jag plockar fram mina foppatofflor så vet folk att då är det vår. Haha! Folk har kommit fram till mig och sagt det. Lite roligt faktiskt. Igår kväll gick jag och mannen på en liten promenad till förrådet en bit bort bara för att hämta mina älskade kängor och idag  använder jag dom ♡ ångrar dock att jag inte tog mammas stickade strumpor dock men dom är nerpackade i BB väskan så benvärmare fick duga för idag :)Det är höst för mig, att få gå i mina kängor igen. Nått som jag saknat riktigt mycket. ♡