Emma | familj, skönhet & foto {tillfällig design}

50 dagar kvar

Nu är det bara 50 dagar kvar (med BF 3 November) tills lill-Nöffen kommer. Oj oj! Okej andas! Jag är inte alls redo. Inte än. Haha fast samtidigt så är jag redo att få han i mina armar. Så som både jag och mannen längtar! Så himla sjukt va fort det har gått nu.  Jag kan knappt tro det. Men snart så. Jag längtar så fruktansvärt efter min son så jag tror jag gråter snart. Kan han inte komma Nu!? Fast han får inte för mig. Jag känner att jag både vill ha han nu men samtidigt inte. Komiskt Va? 


Kruxet är..  ingenting är klart för hans ankomst! Inte barnrummet eller så. Vi väntar fortfarande på och få komma in i våran nya lägenhet som vi har tillgång till 1 november! Åh så mycket stress! Jag kommer nog och få ligga på BB själv medan karln hjälper till och flyttar. Gruvsamt. Om ni följt mig i en mamma grupp på Facebook eller här i bloggen - har inte skrivit allt här - så vet ni att förlossningen och sjukhuset har inte behandlat mig någe bra. Och tanken att bli lämnad ensam där gör mig orolig. 


50 dagar kvar tills jag får hålla min son (förhoppningsvis.) Så vida jag inte går över tiden. 50 dagar tills jag blir officiellt mamma. Så sjukt hur det senaste året har blivit. Från att träffa min man (11 september 2016 blev vi tsm) till nu få barn. Galet! 


Nu börjar den officiella nedräkningen! 50 dagar från och med nu.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: