Emma | familj, skönhet & foto {tillfällig design}

Snabbt besök på förlossningen

Och där hamnade jag på förlossningen igen.  Anledning? Inga rörelser på bebisen i magen. Ringde in och dom sa att jag redan skulle ha kommit in igår. Jo Hej du. Jag försöker undvika förlossningen då mycket som möjligt så som dom behandlar mig. Hua. Men in vart det en sväng idag..  blev uppkopplad på CTG och den hoppade ju som den gjorde. Bebisens hjärtslag hoppa allt mellan 80 och 159. Mesta dels låg det omkring 80 men såg på bilderna jag tog att jag lyckades få bild när den var lite högre. Skönt! 

Efter 20 minuter med konstant jagade av hjärtslag i hopp om bättre slag (notera att karln fick sköta denna ctg igen!) Så kom barnmorskan in och sa att läkaren var nöjd. Så blodtryck kollades och det har ju blivit bättre så det är ju också skönt. 114/78. Så dom bestämde sig att skicka hem oss.

Varken urinprov eller blodprov togs som det brukas göra men men. 

Så nu ligger jag i sängen med världens huvudvärk och tänkte vila en stund. Detta är ett riktigt stressmoment för mig. Dels alla tankar som far omkring i huvudet om man inte känner några rörelser - alltid dom värsta också! Samt googling på Havandeskapsförgiftning. Farligt att googla. Men jag är ialla fall glad och lättad att bebisen mår bra. Så skönt. Nu kanske jag kan lugna ner mig samt fokusera på graviditeten och fortsätta tänka att snart är han här ♡


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: