Emma | familj, skönhet & foto {tillfällig design}

Thai mat

Med energi på låg nivå så orkar man inte göra så mycket. Varken laga mat eller städa. Knappt så man orkar duscha. Så illa är det för mig. Hua! 


Att ha cravings på thai mat så var beslutet ganska självklart om vad det skulle bli för middag. Ringde mamma och frågade om hon ville ha också och det ville hon så det var vad vi åt idag.

Jag pröva nått nytt istället för det jag brukar ta men helt ärligt, inte ett fan av det. Så jag kommer nog i framtiden fortsätta ta mina stekt kyckling spett. Haha! Jag tog nummer 12 på menyn. Vilket var typ nudlar, kyckling, lök och purjolök. Bara självadet ska ju låta gott men helt ärligt, ingen höjdare. Inte ens när man blandade i riset och sen sötsur såsen. Men det gick ner. 

Efteråt så bökade sonen lite grann i magen så jag tror han är nöjd ialla fall. 

Detta skrev jag på Facebook i en mamma grupp - underbar grupp med fantastiska mammor ❤Min bebis kommer nog att bli en sån som älskar mat 😂

Var på thai restaurang nu och beställde och herregud vad han böka om i magen när doften kom. Karln sa när han såg "Han gör nog plats för maten" och skratta och jag tror det jag också. Nu bökar han lite grann efter man ätit. Så jag tror han kommer att bli som sin far...älska mat 😂

Ja, helt ärligt.. Jag tror han kommer att bli en sån som älskar mat. Han bölar väldigt mycket när jag känner doften av mat ibland och när jag ätit indiskt mat så bökar han också. 


Lite roligt faktiskt tycker Jag :) Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: