Emma | familj, skönhet & foto {tillfällig design}

första februari


Hej bloggen och alla där ute. Hoppas ni har mått bra dom senaste dagarna då jag inte har bloggat. Jag är kanon sjuk. Blä. 

Det är kaos här uppe i Norrland. Snöstorm och hemsk blåst. Trodde i natt att taket skulle flyga iväg. 60cm snö har det kommit sedan igår och tydligen ska denna storm hålla i sig hela helgen. Jippie.. Så istället för att vara ute och gå med Emilio så håller jag på och gör om hans rum till min lilla hörna. Haha! Mamma behöver en plats för sitt smink och väskor 😉 nej skämt å sido eller gjorde Jag??

Tråkigt inlägg men det är ialla fall ett. Kommer bättre inlägg lite senare då jag är lite piggare. Om det är bättre väder (nu hoppas jag för mycket) så ska jag försöka ta mig till hälsocentralen och få medicin. Har haft detta ett tag nu och jag börjar bli ganska less påt. 

Nu ska jag slänga mig i sängen då jag varit vaken med Emilio sedan klockan 6 i morse med undantag å fått sovit i några timmar. Huvudet är helt konstigt på mig. Känns som att halva hjärnan är förlamad. Hua. Godnatt!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: