Emma | familj, skönhet & foto {tillfällig design}

Börja med Youtube?

Jag har funderat på det ett bra tag nu. Ska jag börja med Youtube eller Inte? Om jag gör det, vad ska den handla om? Vad för typ av klipp? Smink, fashion, foto? Jag har ingen aning. Ska jag våga prata i kamera liksom? Jag blir ju så nervös att prata inför folk så hur ska jag klara att prata inför kamera utan att typ.. upprepa samma sak om och om igen? Typ stamma? 

Det handlar nog av en vane sak tror jag. Men då kommer frågan igen, ska jag börja med Youtube? Isf blir det på engelska då det är mest folk från andra länder som tittar på Youtube. Kanske göra nån gång på svenska eller så. 

Jag funderar och funderar. Ska jag verkligen våga? Jag har självförtroende som en sten. Vågar knappt röra mig och osäker på mitt utseende. Jag är ju stor men jag har börjat följa kvinnor som är jättestora (större än mig) som vågar, så varför skulle inte jag liksom? Jag har pratat med M om detta och han tycker jag ska göra det. Men som jag är så kommer tankarna "mobbing/du är fet" osv. Kommer jag att stå emot Dom? Han tycker även att jag ska göra detta för att få en röst hörd då jag kan mycket om olika topics så som mobbing osv. Jag är tydligen en person som peppar och ger bra råd. Kanske göra nått sånt mixat med skönhet och vardag?
Min hjärna är i kaos just nu. Haha! 

Kommentera vad ni tycker & tryck på gilla knappen / hjärtat om ni tycker jag ska börja med Youtube. Skulle du följa min kanal då?

Vecka nummer fyra

Fjärde veckan! Jag blir förvånad varje gång hur fort dagarna och veckorna går.  Så sjukt! Snart en ny månad liksom! Kan någon stanna tiden lite granna!?

Denna vecka har faktiskt inte hänt nånting då jag har legat sjuk och knappt orkat röra mig men lite liiiiiite har det hänt ialla fall, kanske typ.. tre saker eller så. Men iallafall så skriver jag denna lista ändå. 


... Jag har börjat med arabiska igen
... Jag har lånat två böckerarabiska som jag försöker lära mig av. Väntar på ljudböckerna.
... hjälpte bibliotekarien med bok program för det blev bara fel för henne
... skickat iväg super viktigt papper
... haft filmkväll med M och A
... stressat ihjäl mig samt haft panik då jag skulle köpa Britney Spears konsert biljetterna
... bakat glödhoppor {mums!} med mamma och M
... Försökt stenhårt att vända tillbaka på dygnet men misslyckades. Har lyckats nu två dagar dock. Någorlunda.
... hjälp Ali (Alicia) att samla ihop batterier till skolklassens tävling "BatteriJakten"


Mer har faktiskt inte hänt för dom sagt, har legat mest och varit riktigt dålig. I morse bland annat så hade jag så ont i huvudet att jag höll på och svimma när jag klev upp för att mata Emilio. Skulle egentligen ha gått på föräldragruppen som var nu i veckan {första mötet} men fick avboka pga sjukdom. 


Jag kan inte fatta det!

Jag kan inte sluta le, räknar ner dagarna, taggar till miljoner och jag är i chock! Jag klev upp 08.30 då alarmet ringde. Klar vaken! Var taggad och super nervös! Skulle jag få några? Jag visste Inte! Jag satt som ett berg framför datorn, uppdaterade sidan om och om igen. Kände hur nervös jag blev och stressad. Klockan slog 09.00 och paniken slog till. Stressen och allt! Jag försökte så hårt att få dom. Som tog slut så himla fort så jag tänkte "må det finnas ståplatser kvar" och jag lyckades! Jag klickade hem två biljetter till konserten i sommar. 

Guys! Förstå min lycka. 
JAG SKA SE BRITNEY SPEARS LIVE! 


Jag har varit ett fan av henne sedan 1999 och jag har så många gånger velat gå när hon varit i Sverige men ingen har velat gått med mig. När hennes film Crossroads gick på bio, överraskade min storasyster C mig med att gå och se den. Jag kommer ihåg det som om det hände igår. Den julen fick jag den filmen på VHS och jag tittade på den hela tiden. Det var den enda jag tittade på. Mitt rum för fylld med posters, och allt ni kan tänka er med Britney Spears. Här om dagen såg jag via Facebook att hon kommer till Sverige så jag skyndade mig och kolla upp när och såg att biljetterna släpptes idag. På mindre än fem minuter såldes alla slut! Jag hade tur! Riktig tur och nu kan jag inte fatta att snart ska jag få se min stora idol! Tillsammans med M också ♡ Ja jag tvingar han *skratt*. Alltså min lycka, jag svävar bland molnen och om två veckor får jag hem biljetterna! 1500kr fattigare men asså, äntligen säger jag bara!!


Jag ska försöka komma ner på jorden för kvällen. Haha! Godnatt!