Emma | familj, skönhet & foto {tillfällig design}

Bestäm dig Moder Natur!


Att man aldrig lär sig hur man ska ta hand om sig själv.. istället för att ligga och kurera mig så flyger jag fram som en iller i lägenheten. Godnatt bloggen! Inge mycket bloggande nu för tiden har jag märkt. Reason? Hängig och snorig samt värk i käkarna och dessutom ta hand om Emilio på de, sköta tvättstugan och städa. Heja mig. Fast jag bara vill ligga och sova så kliver jag upp på dagarna och försöker leva ett normalt liv vilket är väldigt svårt då käkarna och huvudvärken tar kål på mig. 

Jag hoppas att detta går över snart för jag har verkligen inte tid att vara sjuk. Jag är så sjuk att jag inte ens orkar sminka mig och då är det illa. Lol! Nej men seriöst. Verkar som jag har var i bihålorna och luftrörskatarr som vanligt så jag gissar på att jag måste till hälsocentralen i morgon/senare idag och få en penicillin kur som vanligt ~ eller två kurer rättare sagt som jag alltid får gå på.. Skulle egentligen gå på föräldragrupp idag men om jag är såhär då så blir det inget. Tråkigt nog. Hade gärna gått! Vill så gärna men jag sa till M "om vädret i morgon är lika k*kigt som det är nu så går vi inte".. det är storm ute! Snö och regn med blåst! Tror moder natur är lite arg /har PMS då hon inte tycks bestämma sig vilket väder hon vill ha. 

Så i morgon får nog M gå på föräldragruppen själv, tråkigt nog. Första mötet i morn för denna "säsong". *ledsen tjej

Nä nu är klockan två på natten och ska jag orka / se hur jag mår osv så måste jag sova nu då FG börjar klockan 10. Hej du..  så himla tidigt.

Godnatt!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: