Emma | familj, skönhet & foto {tillfällig design}

Ut med julen!


Hörnan där jag har mitt 'sminkbord' såg ut såhär. Med gran och lyktor. 

Herregud. Trodde aldrig jag skulle tröttna på att ha julgran men konstigt nog blev jag det. Så av med alla julsaker på granen, ner med advents-stakarna, ner med stjärnorna och allt som har med julen att göra. Visserligen skulle det ner idag då det är trettondag afton så det var okej att packa ner. Känns väldigt skönt att det är borta. Nu är lägenheten lite mysigare och ljusare som ni ser på bilderna. 

Bara Emilios saker som skulle in på hans rum (bilstolen och babysittern) och det gjordes efter jag tog bilden Haha! Nu är det bara mitt "sminkbord" som skall organiseras osv så är det klart i vardagsrummet för stunden. 

Såhär ser vardagsrummets hörna ut för tillfället. 


Känns skönt att julen är borta och rummet lite luftigare och ljusare. Lite mera...hemma-trevlighet-känsla utan att man behöver sopa barr osv varje dag. Samt pappas blomma fick en ny plats i lägenheten istället för vid fönstret och behöva klämmas med andra blommor och möbler. Och hyllan som skall säljas åt min syster fick plats mot väggen också så det ger lite trevlighetkänsla också.. tycker jag iallafall. 

Efter allt fixande med nedpackning av jul,  städning, middag och diverse saker man gjort så avslutades kvällen med två filmer som Ice Cube var med i. Sjuka och roliga filmer ~ Are we done yet? & Fist Fight ~ Jag lovar att Fist Fight får du skratta så du får ont i magen.








Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: