Emma | familj, skönhet & foto {tillfällig design}

Utslagen av lekandet

Hej alla sötnosar där ute! Hoppas ni alla mår bra idag trots att det är måndag och de flesta kanske har börjat skolan igen efter jul lovet, eller jobbar. Jag mår faktiskt helt okej, trött som vanligt men det börjar bli bättre. Dock har min visdomstand ~ tror jag det är  ~ bestämt sig för att komma upp så jag har fruktansvärt ont i munnen. Kan knappt prata eller dricka nånting. Hua men det går.
 
 
Just nu sitter jag vid datorn {och håller själv andan för datorns skull, då den är inne på sitt sista andetag} och håller på och letar efter lite html koder som jag ska använda i blogg designen så den blir enklare. Typ meny osv. Är ganska irriterande att inte ha sidebaren på plats där den skall vara men jag får försöka stå ut och komma på med andra lösningar istället. Haha! Dock så bloggar jag osv via telefonen egentligen men tänkte när folk besöker min blogg via datorn så ska det inte se konstigt ut.. Vilket det gör och det gör mig lite irrterad faktiskt. Haha! Men men så är jag.
 
Medan jag sitter vid datorn så har min älskade lilla son hållit på och lekt i babygymmet i si så där, 1,5 timme och nu ligger han helt utslagen på golvet i babygymmet. Så sött! Vågar knappt röra mig då han vaknar väldigt lätt men jag ska flytta han till sin säng om fem minuter för då har han somnat lite hårdare eller vad man ska säga.
 
Bloggar mera senare! Jag är helt inne på att försöka fixa bloggdesignen samt jag ska göra ett inlägg via photoshop sen för att lägga ut i bloggen. Bloggen kommer att förhoppningsvis bli lite bättre snart ~ vad är det men säger, om gud vill och byxan håll! ~ haha! Quote från mamma.
 
 
Kram!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: