Emma | familj, skönhet & foto {tillfällig design}

Välkommen hit


Hej alla nya som läser min blogg. Va kul att du tittar in! Eftersom ni är ny här så tänkte jag att jag kunde skriva ett litet inlägg och berätta vem jag är osv

Jag är en tjej som älskar att pluta med munnen när jag tar kort på mig själv.. egentligen inte men typ 99% av mina foton är så utan att jag tänkt påt.  Jag är även en tvättbjörn undercover.. därav mina mörka ringar.. Nej skämt å sido. Jag är en rätt så positiv tjej med massa tankar i huvudet och massa idéer.  Foto, smink, skönhet, handväskor och skor är mina true passioner så det kommer att finnas mycket i bloggen framöver. Jag är även en mamma {nybliven} och bloggar gärna om mina dagar med min son Emilio samt foton lite då och då. 27 år gammal, tillsammans med M sedan 2016 och fick våran son November 2017. 

I bloggen kommer ni att få se allt möjligt, familjeliv, skönhet, smink och massa mer. Jag har även plockat upp kameran igen efter nästan två år låtit den legat på hyllan {Jag slutade efter min pappas bortgång}, jag kommer också att blogga lite då och då om min viktnedgång då jag kämpar mot övervikt och PCOS och är fast bestämd att sparka PCOS i rumpan och visa vem som bestämmer. Så jag kommer att behöva massa pepp framöver. 


Jag har många planer för bloggen och inlägg som skall skrivas så kika gärna tillbaka, kommentera och klicka på hjärtat om ni gillar mina inlägg.

Kram kram! 
PS. Bättre bild på mig kommer senare. Fann denna i telefon och tänkte "Äsch.. what ever". Haha!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: